Verzenden & Retouren

VERZENDEN
Wat is de verzendtijd?

Als u een bestelling op werkdagen voor 18.00 uur plaatst, dan wordt het product dezelfde dag nog verzonden, en vaak binnen 1 werkdag geleverd. Het product zal uiterlijk binnen 2 werkdagen bezorgd worden. Let op: PostNL bezorgd niet op zondag en maandag.

RUILEN
Kunnen items geruild worden?
Het is helaas niet mogelijk om items om te ruilen. Mocht u niet tevreden zijn met het product, dan kunt u deze retourneren. In de tussentijd kunt u een nieuw product  bestellen in onze webshop.

RETOURNEREN
Retoursvoorwaarden Biwa-Sieraden

Mocht u niet tevreden zijn met uw online aankoop, dan kunt u de product(en) binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. In deze 14 dagen mag u het product bekijken, beoordelen en passen zoals u dat ook in een winkel doet. De producten dienen onbeschadigd en ongedragen te worden geretourneerd. Mochten wij concluderen dat dit niet het geval is dan zullen wij het geretourneerde product niet accepteren. Dit betekend dat u het product terug krijgt, maar niet uw geld.

De kosten om het product te retourneren zijn voor eigen rekening. De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren product ligt bij de afzender totdat het product op ons postadres is aangekomen. De kosten voor standaard brievenpost bij PostNL vanuit Nederland zijn € 3,95. Mocht u het pakket bij een postkantoor inleveren, vraag dan altijd om een verzendbewijs! Hierbij is het wijs om het verzendbewijs te bewaren totdat u het geld terug hebt ontvangen.

Hoe kan ik mijn aankoop retourneren?

U kunt uw bestelling als brievenbuspakketje retourneren. Om te zorgen dat de afhandeling correct en soepel verloopt, is het belangrijk dat u gebruik maakt van het retoursformulier. Het retoursformulier heeft u bij uw bestelling ontvangen en moet bij het geretourneerd brievenbuspakketje geheel ingevuld zijn en bijgevoegd zijn. Nu is het pakket klaar voor verzending! Let op: de retourskosten zijn voor eigen rekening (€ 3,95). Mocht u het retoursformulier niet meer kunnen vinden dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice (klantenservice@biwa-sieraden.nl)

Terugbetaling

Op het moment dat wij uw retourzending hebben ontvangen, ontvangt u binnen twee dagen een retoursbevestiging en een credit-nota. Op het moment dat u deze email ontvangt, kunt u binnen 10 werkdagen het bedrag van de geretourneerde producten terugontvangen. Let op: in het retoursformulier geeft u een rekeningnummer op, de terugbetaling zal op dit banknummer gedaan worden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verkeerd doorgeven van uw bankgegevens.

Wat moet ik doen als ik geen product, retoursbevestiging of terugbetaling heb ontvangen?

Dat is natuurlijk heel erg vervelend! Mocht u binnen de eerder aangegeven termijnen geen product, retoursbevestiging of terugbetaling hebben ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice (klantenservice@biwa-sieraden.nl). We nemen uiterlijk binnen 2 werkdagen via de email contact met u op.